Endeks Gayrimenkul Sekreter

İŞ TANIMI:

Endeks Gayrimenkul sekreter alımı yapıyor. Bu pozisyon için benzer pozisyonlarda en az 2 yıl deneyimli olmak, 25 ile 35 yaşlar arasında olmak,MS office programlarına hakim, dosyalama sistemi, ilgili yazışma ve evrak akışını sağlayacak,güler yüzlü,meslek yüksek okullarının sekreterlik veya Büro yönetimi bölümlerinden mezun, telefon trafiğini yönlendirebilecek olan sekreter alınacak.

 

2007 yılında faaliyetlerine başlayan Endeks Gayrimenkul, başta Gayrimenkul sektörü olmak üzere, tekstil, gıda, finans,enerji ve madencilik sektörlerinde de hizmet vermektedir. Çevik Ailesi tarafından kurulan ve güven unsuruna dayalı bir iş hayatı ile başlayan yolculuk bugünlere kadar geldi ve sektöründe liderliği kimseye bırakmıyor. Her zaman disiplinli ve planlı bir şekilde çalışarak başarıdan başarıya koşan Endeks Gayrimenkul, bu doğrultuda müşterilerinin, hissedarlarının, tedarikçilerinin ve çalışanlarının beklentilerini en iyi şekilde karşılamaktadır. Faaliyet gösterdiği her alanda başarılı olan Endeks Gayrimenkul, hem ülkemize hem de dünyaya değer katmayı amaçlamaktadır. Her zaman girişimci ruhu ve cesareti ile kendini sürekli geliştirmiş ve faaliyet gösterdiği her alanda adından söz ettirmiştir.

Endeks Gayrimenkul birikim ve deneyimleri ile kendine olan özgüvenini kaybetmemiş ve daha da güçlenmiştir. Bu anlamda doğru zamanda doğru işin peşinde koşarak hiçbir zaman hayal kırıklığına uğramadı. Her zaman yepyeni alanlara yelken açan Endeks Gayrimenkul, başarıyı yakalamak için belirlediği strateji çizgisinden çıkmadan ilerlemiştir.

1 thought on “Endeks Gayrimenkul Sekreter

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir