GNC Satış Elemanı

İŞ TANIMI:

GNC satış elemanı alımı için, Üniversite mezunu,ilaç sektöründe en az 2 yıl deneyime sahip, iletişim yönü kuvvetli, ikna kabiliyeti yüksek,sürücü belgesi olan ve aktif araç kullanabilen, Ortapedi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon branşlarında daha önce çalışmış olan adayların başvurusunu beklemektedir.

 

İLETİŞİM: Başvurularınız için ik@gnc.com.tr adresine CV’lerinizi mail atabilirsiniz.

 

İstanbul’da faaliyet gösteren GNC, doğal vitamin, mineral ve bitkisel ürün üretimi, bu ürünlerin pazarlanması ve dağıtımı ile ilgili alanlarda hizmet vermektedir. İlk mağazasını 1998 yılında açan GNC, 72 satış noktası ve online satış mağazası ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Kişisel gereksinimleri göz önünde bulundurarak çalışmalarına devam eden GNC, bugün alanında en büyük firmadır. Her zaman yenilikçi,araştırmacı,doğru,güçlü,samimi ve dürüst yaklaşımı ile müşteri memnuniyetini sağlamaktadır. GNC vizyon olarak her zaman kendini iyi hisseden ve mutlu olduğunu söyleyen müşteriler oluşturmaktadır. İnsan sağlığı ile ilgili konularda en iyi düzeyde cevap verebilmek ve ilgili meslek uzmanlarını görevlendirirken uzmanların alanları ile ilgili konularda eğitimler almalarını sağlamak görevleri arasındadır.

GNC, insana ve insan varlığına değer veren ve insanların ömürlerini uzatmak amacı ile onların en büyük destekçisi olmayı hedeflemektedir. Öyle ki; yaptığı başarılı çalışmaları ve ürünleri ile bunu sağlamakta ve müşteri potansiyelini yükseltmektedir. Türkiye’nin önde gelen firmalarından biri olan GNC, müşterilerine en doğru bilgiyi verip onları doğru yönlendirmek için büyük çaba göstermektedir. Bu yüzden kısa sürede kendini kanıtlamış ve kabul ettirmiştir. Ürünlerini sağlıklı koşullarda üreterek büyük bir çoğunluğunun hammaddesi doğla kaynaklıdır. Öyle ki; bütün ürünler FDA tarafından kabul edilmiş olan RDA standartları referans alınarak üretilmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir