Senetli Senetsiz Kredi Verenler

Acil kredi verenlere ulaşma ve nakit ihtiyacınız için bir çözüme ulaşma gayretinde iseniz yazımızı takip ediniz iletişim adresini veriyoruz. Son zamanlarda özellikle de kara listedeyim kredi alamıyorum diyen kişilerin son çare olarak gördükleri senetli senetsiz kredi verenler ne yazık ki pek çok kişinin daha büyük sorunlar yaşamasına neden olmaktadır.

Özellikle de internet üzerinden büyük bir hız ile yayılan bu kurumlar ya da kişiler krediniz hazır, biz kredinizi çekelim siz ödeyin gibi sloganlar ile nakit açıdan son derece zor durumda olan kişilere ulaşmakta, kredi işlemleri için “krediniz hazır ancak peşinat ödemeniz lazım” gibi bahaneler ile onları dolandırmaktadır.

Kimsenin senetsiz, formalitesiz kredi vermeyeceğinden emin olabilirsiniz. Bu nedenle bu şekilde size yaklaşan ve sizin içinde bulunduğunuz sıkıntılı durumdan yararlanmak isteyen kişilerden mutlaka uzak durmanız daha büyük sorunlar ve sıkıntılar yaşamanızı engellemeniz için çok önemlidir. Nakit paraya ihtiyacım var diyorsanız bankalara kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Bankalardan kredi alamıyorum diyorsanız ise önünüzde kalan tek çözüm yolu ise yakınlarınızdan borç almak ya da onları sizin adınıza kredi çekmeleri için ikna etmektir.

ACİL KREDİ VERENLER LİSTESİ

  1. Biz Kredinizi Çekelim Siz Ödeyin : Firması ile güvenilir bir şekilde acil kredi işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Yapmanız gereken iletişim kısmı üzerinden yazarak talebinizi detaylı bir şekilde iletmektir.
  2. http://www.acilkredi.gen.tr  adresi üzerinden acil kredi verenlerle ilgili iletişim telefon v.s bilgilerini almak ve bu konuda kandırılmamak için yapmanız gereken işlemlerini öğrenebilirsiniz.

59 thoughts on “Senetli Senetsiz Kredi Verenler

  1. senet karşılığı para verecek arkadaşlar bana 10.000 tl ihtiyacım var bana bu numaradan ulaşırlarsa sevinirim tel: 0536.8609060

  2. interaktif kredi bana dönüş yapın lütfen…merhabalar.ben devlet memuruyum. bugüne kadar borçlarımı bir şekilde ödemeyi başardım ama bankaların kredi vadelerinin kısalmasından dolayı su an artık ödeyemeyecek duruma geldim borçalarımı… Sizden bilgi almak istediğim konu ne kadar kredi verebiliyorsunuz. hangi şartlarda veriyorsunuz ve maksimum ne kadar vade yapabilirsiniz? Eğer tüm borçlarımı kapatırsam aylık 1500-1700 tl arası ödeme yapabilirim. sizden acil bilgi talep ediyorum… yardımcı olursanız sevinirim. toplam borç miktarım 100.000 tl….

  3. Gökhan Bey size nasıl ulaşabilirim.15000 tl ihtiyacım var.36 ay vade olabilir.1600 tl belgelenir gelirim var.İstanbuldayım.Acil geri dönüş yapabilir misiniz?

  4. Acil 10000-15000 tl nakit ihtiyacim bulunmakta.aylik 1000 tl ödeme yapabilirim.ilgili kişilerin bugun benim ile irtibata geçmelerini rica ederim.

  5. 15.000 tlye ihtyacim var fakat calidmyrum suan is ariyorum pqra konusunda yardimci olabilirmisiniz acil

  6. 30-40 bin tl nakit ihtiyacim var. maasim 12 bin tl. Bankalar riskten dolayi vermiyor.

  7. mhb evlilik için 15,000 tl ihtiyacım var
    kendi işimin patronuyum aylık gelırım 6,000 tl
    gelıp gorebılırsınz iş yerimi aramanızı beklıyorum

  8. arkadaşlar acilen 15 tl ye ihtiyacım var yardımcı olabilecek arkadaşların dönüş yapmasını bekliyorum bir holdingte güvenlik ve idari işler uzmanıyım maaşım 1865 tl dir ilginiz için şimdiden teşekkürler

  9. Ben Adnan ÖZER, Ankara’dan yazıyorum. Devlet memuruyum. Aylık gelirim 4.800 Tl. Ortalama 50.000 TL’ye ihtiyacım var. 36 ay vade olabilir. Yardımcı olur musunuz?

  10. acil krediye ihtiyacım var bankadan çekemiyorum 15000 tl ye ihtiyacım var senetle alabilirim

  11. bi yerden beklediğimiz ara geciktiği için ailevi problem yaşamaktayız. Ancak mühendisim iyi bir gelirim var yeni işimide kurmak istiyorum o yuzden acil 100.000 tl ye ihtiyacım var senet ve faiz sıkıntı değil gerekirse 1 aydada öderim istenilen vadede yapılabilir

  12. Merhaba ben bulent ayas. Istanbul’dan acilen 20000.tly ihtiyacım var çok acil senetle. Islak imza olabilir. Hertürlü ödemeye hazırım.

  13. Slm ben bulent ayas acilen 20000.tly ihtiyacım var senetle senet siz. Islak imza olabilir. Çok acil her türlü ödemeye hazirim

  14. Merhaba acil 10 bin tl ye ihtiyacim vargeri odemesi 1000 tl senetli senetsiz farketmez

  15. Gökhan Bey,

    15000 TL ye çok acil ihtiyacım var ,kredi puanım çok düşük olduğu için banka kredi vermiyor ama ödeme gücüm var yardımcı olur musunuz lütfen ?

  16. kayseri de memurum 2000 tl gelirim var acıl 7000 tl ye ıhtıyacım var aylık 750 tl odeyebılırım

  17. Çok ama çok acil 25000 ihtiyacım var 2500 milyar gelirim var senetli senetsiz farketmez çok acil

  18. Kadir Akyüz bey size ulaşabileceğim bir iletişim adresi verebilir misiniz?

  19. MERHABALAR SSK PROBLEMİNİZİ KREDİ SKORUNUZU YADA KREDİ KART KULLANMİYORSUNUZ DİYE KREDİ ALAMİORSANIZ COZUM BİZDE FİNANSAL FİRMAMIZ VE DESTEGİMİZLE YANINIZDAYIZ HEMDE 3 SAAT İÇİNDE KREDİNİZ HAZIR HALE GETİRİYORUZ SADECE MERKEZ BANKASINDAN KARA LİSTEDE OLAN KİŞİLERE YARDIMCI OLAMIYORUZ EV HANIMLARINA YADA BANKA İLE SORUNLARINIZI COZUYORUZ İHTİYAC KREDİSİNDE MİNİMUM 15.000 MAXİMUM 50.000TL TASIT KREDİSİ MAXİMUM 150.000 KONUTKREDİSİ MAXİMUM 300.000TL KREDİNİZİ KULLANMANIZI SAGLIYORUZ SUBE ONAYLİ KREDİNİZİ ALMAK İCİN HEMEN :

  20. acil 10 bin tl ihtiyacım var
    inan ki çok zor durumdayım
    antalya dan yardımcı ocak varsa kredi çekmem için
    daha önce başvurdum vermediler

  21. gökhan halıcı bey kredi için mail den ulasırmısınız istanbulda memurum tşkürler

  22. İhtiyaç Kredisinde Muhteşem Fırsatlar İnteraktif Kredi’de..
    Senetli Kredi Sistemi İle
    * Kefilsiz,
    * Koşulsuz,
    * Hızlı cevap garantisi
    *25.000 TL’ye kadar anında
    * 100.000 TL’ye kadar kredi..

  23. acil 30 bin liraya ihtiyacım var düzenli olarak ödeme yapabilirim yardımcı olacaklar için mail adresimden dönüş yapabilirler şimdiden Allah razı olsun

  24. Kendi şirketimizin adına kredi cekıyoruz ve bunun karsılıgında komısyon alıyoruz 20 bin tl ye kadar.
    5 bin tl – 500 komisyon yarısı teminat peşin yarısı krediyi alınca ödenecekdir.
    10 bin tl- 1,000 komisyon yarısı teminat peşin yarısı krediyi ödendiğinde
    15 bin tl- 1500 komisyon yarısı teminat peşin yarısı krediyi ödendiğinde
    20 bin tl-2,000 komisyon yarısı teminat peşin yarısı krediyi ödendiğinde

  25. izmir İstanbul manısa da kredı çekmek ısteıp te çekemeyen kısıler var ıse adresinden maıl atabılırsnız.geri donuş heemen yapılacaktır.

  26. hökhan bey yarın bana ulaşırsanız 20000 tl kredi almak istiyorum

    2 sene önce bankayla sıkıntı yaşamıştım borcunu kapattım ama kara liste muhabbetine takıldım galiba

    meil adresimden dönün yarın cep üzerinden görüşelim

  27. slm düğün yapacağım 10 bin tl ye ihtiyacım var ararsanız sevirim ,

  28. ben öğrenciyim acil paraya ihtiyacım 600 tl ye ihtiyacım var Allah rızası için yardım edin senet imzalarım istediğiniz zaman geri ödeme yaparım lütfen bu ay para bulmam gerekiyor yardım edin..

  29. KREDİ CEKMEK İSTEYEN GERCEK KİSİLERE YARDIMCI OLUYORUZ PEKİ BU NASİL OLUYOR ONAYLANMAYAN KREDİNİZMİ VAR ? ÖDEME DÜZENSİZLİGİNİZMİ VAR ? SKORUNUZMU DÜSÜK ? SSK YETERSİZMİ KALIYOR ? BUNLAR HİC DERT DEGİL SADECE İKİ SAAT GİBİ KISA BİR SÜREDE KREDİNİZİ BANKADAN CEKİLİR HALE GETİRMEKTEYİZ TEFECİLER GİBİ PARA VERMİYORUZ BANKA İLE PROBLEMİNİZİ COZUP KREDİNİZİ KULLANMANIZI SAGLİYORUZ ÜSTELİK TÜRKİYENİN NERESİNDE OLURSANIZ OLUN HİC BİR PROBLEM DEGİL TC KİMLİK NUMARANIZLA TÜM SUBELERDEN KREDİNİZİ HEMEN KULLANABİLECEKSİNİZ KREDİ CEKİM İSLEMLERİNDE DOSYA MASRAFLARİ PESİN ALINIR KOMİSYON KREDİDEN SONRA ALINIR SİZE HİC PARA VERMEDEN KREDİ CIKARTICAGINI SOYLEYENLER İSLEMLERİNİZE BİLE BAKMAZ SADECE İKİ SAAT GİBİ KISA BİR SÜREDE KREDİ KULLANILIR HALE GETİRMEKTEYİZ MİNİMUM 15.000TL MAXİMUM 100.000TL 36 AY VADELİ OLARAK CIKARTILIR DAHA FAZLA VADE BDDK TARAFINDAN KALDIRILMISTIR. UFAK MEBLALAR İCİN RAHATSIZ EDENLERE KESİNLİKLE CEVAP VERİLMEYECEKTİR KREDİNİZİ HEMEN KULLANMAK İCİN GOKHAN BEYLE GORUSUN

  30. Merhabalar,

    İstanbul da ikamet ediyorum,senetli senetsiz nakit paraya ihtiyacım var,
    adresinden bana ulaşabililirsiniz.

    İyi günler…

  31. acil olarak 5000 – 20000 tl’ye ihtiyacım var. senetli olarak yardımcı olursanız sevinirim.

  32. ankarada yaşıyorum.beşbinliraya ihtiyacım var..neden hiç dönen olmuyor..

  33. ptt ten 1,300 tl emekli maaşı almaktayım istanbulda ikamet etmekteyim. 30.000 tl ye ihtiyacım var yardımcı olabilirmisiniz.

  34. ekmek ve ekmekçeşitleri ustasıyım marketlerde işarıyorum acil 05321593073

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir