Star TV İnan Bana Yarışma Başvurusu

Son döneme damga vuran dizeler arasında yer alan 80’ler dizisinde Ergün Plak karakteri ile gönüllere taht kuran Serhat Kılıç tarafından hazırlanan İnan Bana Yarışması için başvurular da başladı. Yarışmaya katılmak isteyen kişilerin ilk önce İnan Bana başvuru formu doldurmaları gerekiyor.

İnan Bana yarışması tamamen çocukların dürüst cevapları üzerine kurulu bir yarışma. Yaşları 4 ila 8 arasında değişen çocuklara sorulan cevaplar üzerinden ilerleyen yarışmada çocukların tüm masumluğu ortaya çıkarken yarışmayı izleyen kişiler de kahkahalara boğuluyor. Yarışmanın en zevkli bölümü ise çocukların verdiği bazı cevaplar karşısında açıklama bile yapamayacak durumda kalan Serhat Kılıç’ın durumu toplamak adına yapmış olduğu açıklamalar ve bu anda sergilediği mimikler.

Sizde bu yarışmaya katılarak kendinizi göstermek, bu neşeli ortamda paylaşımlarda bulunmak ve verilen büyük ödüle kavuşmak için İnan Bana yarışma başvuru formu doldurmak. Formu doldururken okuyan kişilerin sizi seçmelerini sağlayacak artı özelliklerinizi öne çıkarmayı unutmayın. Star TV ‘nin internet sitesi üzerinden bu forma ulaşabileceğiniz gibi yine popüler yarışmalar olan O Ses Türkiye başvuru formu, Yetenek Sizsiniz Başvuru Formu gibi formlara da ulaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir