Twittera nasıl girilir?

Merak ettikleriniz…vodafone twitter nasıl girilir,telefondan twittera nasıl girilir ,blackberryden twittera nasıl girilir,twitter a nasıl üye olunur,twitter türkçe twitter a nasıl girilir,twitter giriş
telefondan bedava twitter nasıl girilir
Resmi kuruluşlar ve firmaların başta olmak üzere son yıllarda günümüzde tv kanallarının bile kullandığı sosyal paylaşım ağlarından biri olan Twitter dün akşam an itibari ile kapatıldı. BTK’nın site bilgi sorgu sayfasında twitter.com adresi sorgulandığı zaman site hakkındaki alınan mahkeme kararı ile birlikte TİB tarafından koruma tedbiri uygulanmaktadır.
Peki Twitter neden kapatıldı?
Sanırım bunun cevabını herkes biliyor…
Twitter Dns Değiştirme Nasıl Yapılır?
Twitter’a Türkiye üzerinden giriş yapmak mümkün değil. Verik sunucularla yasaklı sitelere giriş yapmak mümkün. Örneğin Youtube’nin kapatıldığı dönemlerde kullanılan ktunnel aracılığı ile bağlanılarak giriş yapmak mümkündü. Vekil sunucular bilgisayarınızın bilgilerini gizleyerek farklı ülkeler üzerinden bağlanmanızı sağlayan aracı sitedir. Sitenin kendi bünyesinde barındırdığı yazılımlar ve IP adresleri aracılığı ile bağlanmak mümkün olabiliyor.
Bilgisayarlarınız için uygun dns değiştirme ayarlarına web sitemiz üzerinden ulaşmanız mümkün. Bir çok işletim sistemine uygun konular paylaştık daha önce, sitemizden işletim sistemleri hatta mobil cihazlarınız için kullanabileceğiniz ayarlara göz atarak bilgilerinizi değiştirerek bağlanabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir