2013 evde mandal işi verenler

Bütün gün evde boş oturmak sıkıcı mı gelmeye başladı? O zaman size bir teklifimiz var. Evde çalışarak para kazanmak ister misiniz? Pek çok ev hanımı eşine destek olmak için evlerinde mandal montajı işi yaparak para kazanıyorlar. Üstelik, oldukça kolay olan bu iş hem sürekli hem de iyi para kazandırıyor. İster öğrenci olun, ister emekli, ek gelir sağlamak isteyen herkes için ideal olan evde mandal işi ile sizde yüksek kazançlar elde edebilirsiniz. 2013 evde mandal işi verenler ile irtibata geçerek işe başlayabilirsiniz. İnternet üzerinden küçük çaplı bir araştırma ile aradığınız firmalara ulaşabilirsiniz. Eğer işe uygun görülür iseniz mutlaka geri dönüş yapılacaktır. Sonrasında adresinize malzemeler gönderilecek ve işi nasıl yaptığınızı anlamak adına çok az miktarda mandal montajı yapacaksınız. Eğer işiniz beğenilirse, sürekli olarak iş alırsınız.

Hem keyif alacağınız, hem de para kazanacağınız mandal montajı işi için daha fazla beklemeyin. Sayfamız mandal işi arayanlar için oluşturulmuş olup, evlere mandal işi veren firmalara da hitap etmektedir. Her iki tarafta iş ilanlarını ücretsiz ve üye olmadan yayımlayarak birbirlerine ulaşabilirler. Ayrıca, kendi ilanınız dışında, uygun gördüğünüz ilanlara da iş başvurusu yapabilirsiniz.

9 thoughts on “2013 evde mandal işi verenler

  1. Antalya merkezde ikametgah etmekteyim ewde mandal kına paketleme ves el emeği işlerıinızı yapmak istemektegım gerekirse ekıbımde var cvp için şimdiden tskler.

  2. 11 kişilik ekibimle sizlerle çalışmak istiyorum.mandal veya kalem farketmez

  3. Evde mandal isi vs.yapmak istiyorum.Acil ise ihtiyacim var.Bilgilerinize,

  4. merhaba bizde evde mandal işi yapmak istiyoruz fakat bizlerin bu firmalara ulaşması cok zor bize yardımcı olursanız seviniriz saygılarımızla

  5. hayırlı gnler.ben de bu işi yapmak isterim.Bartın da ikamet ediyorum.inşalah bana göre de bir iş çıkar.ilginize şimdiden teşekkür ederim.

  6. ankara sincanda ikamet etmekteyım evde yapılacak iş arıyorum 10 kişilik grubum var ve bız kadınların boyle işlere ihtiyacımız var bize ulaşırsanız memnun oluruz nazo1484848@hotmail.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir