2014 evde iş imkanı

Evde çalışarak para kazanmak istiyorsunuz fakat ne yapacağınızı bilmiyorsunuz öyle mi? Sizin için hazırladığımız 2014evde iş imkanı yazımızdan faydalanabilirsiniz. Günümüzde ev hanımları için sayısız iş imkanı doğdu. Üstelik sadece evlerinden çalışarak ek gelir elde etmeleri sağlandı ve bu şekilde de devam ediyor. Malumunuz, bazı ev hanımları dışarıda çalışamıyor. Ya çocuğu vardır, ya da başka bir sebebi. O yüzden evde yapılacak işler kategorisinde yer alan işleri yaparak eşlerine destek olan sayısız bayan var. Eğer sizde evde ek iş yapmak istiyorum diyorsanız öncelikle ne iş yapacağınıza karar vermeniz gerekiyor. Evde yapılabilecek işler oldukça fazla olup, bunlardan birini seçebilirsiniz. Mesela, evde kına paketleme işi, nikah şekeri işi, boncuk işi, mandal montajı işi, davetiye katlama işi, tespih dizimi işi, dantel işi bunlardan sadece bazılarıdır. Hangisine daha yatkın olduğunuzu seçtikten sonra sıra geliyor evlere iş veren firmaları bulmaya. İşin en zor kısmı bu olsa gerek. İnternet üzerinden detaylı bir araştırma ile firmalara ulaşabilirsiniz. Üstelik artık Türkiye’nin dört bir yanına iş veriyorlar.

Bulduğunuz firmalar ile irtibata geçerek evde çalışmak istediğinizi söyleyin. Firmaların mutlaka kriterleri vardır. Eğer o krtiterlere uyuyorsanız iş sizin demektir. Ancak, hala bu firmalara ulaşamadıysanız ve acil işe ihtiyacınız varsa sayfamız üzerinden iş ilanlarınızı bırakabilirsiniz. Hangi ilde yaşadığınızı, varsa deneyimlerinizi ve iletişim bilgilerinizi yazarak ilanlarınızı ücretsiz olarak yayımlayabilirsiniz. Aynı zamanda, evlere iş veren yerler de ilanlarını bırakabilirler. Her iki tarafın buluştuğu sayfamızdan üye olmadan ve kesinlikle ücret ödemeden faydalanabilirsiniz.

EVLERE NİKAH ŞEKERİ İŞİ VERİLECEKTİR

Evde nikah şekeri yapmak isteyen herkesin başvurularını bekliyoruz, Aynı zamanda dantel işi, paketleme işi ve boncuk işi de yapılmaktadır. Eğer siz de evinizin bütçesine katkıda bulunmak istiyorsanız 0536 306 11 03 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

12 thoughts on “2014 evde iş imkanı

  1. evde yapılabilecek her türlü iş istiyorum ihtiyacım var dönerseniz sevinirim el becerim vardır

  2. samsun canikte ikamet ediyorum evde her iş yapabilirz 2 kişiyiz.elimiz becerikli.zamanımızda bol.bu işe ihtiyacım var eşimden ayrıyım ve açıköğretim fakültesinde okuyorum maddi katkısı olucak bu işin. lütfen dikkate alırsanız sevinirim. evde sigara içilmiyor.ciddiye alan kişilerden evde iş istiyoruz cvp beklyruz. şimdiden teşekkrler.

  3. tüm ilanlara başvurunuzu yazarak iş bulma şansınızı artırabilirsiniz

  4. evde her türlü işi yaparım nikah şekeri mandal işi acil işe ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim

  5. Halkla İlişkiler mezunuyum,iyi derecede İngilizce biliyorum. Çok iyi seviyede bilgisayar kullanıyorum. Evde Türkçe veya İngilizce makale yazmak istiyorum. Tlf No : 505 390 92 90 Sabahat Yardımcı

  6. kayseriye iş veren firmalar arıyorum evde iş yacak çok kişi var ama kimse vermiyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden allah razı olsun

  7. 4 kişilik deneyimli ekibiz. düzenli olarak kına paketleme ve benzeri işler yapılır.

  8. MERHABA ,ben izmirden pınar mandal işi,kına işi vs.için evde çalışmak istiyorum.kendim veya komşularımla ekip olarakta çalışabilirim.

  9. evde kına paketleme işi, nikah şekeri işi, boncuk işi, mandal montajı işi, davetiye katlama işi, tespih dizimi işi eşar kıyısı v.b gibi yapabileceğim iş aıyorum lütfen bununla ilgili geri dönüş yaparsanız çok memnun olurum

  10. 35-40 kişi bayan arkadaşımız var aynı sokakta oturduğumuz güvenli kişiler,evde ek iş yapmak istiyoruz.Mandal işi,kına paketleme,nikah şekeri gibi işleri yapmak istiyoruz.Kabul ederseniz seviniriz şimdiden teşekkürler.(kamuda taşeron olarak çalışıyorum güvensizlik problemi olmaz)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir