2014 evde nikah şekeri yaptıran yerler

Ev hanımlarının evde yapabilecekleri işleri arama çalışmaları sonuç veriyor. Günümüzde pek çok ev hanımı evinden çalışarak para kazanıyor. Üstelik hiçbir sermaye ve eğitim gerektirmeyen bu işler ciddi gelirler kazandırıyor. İşte o işlerden biri ve en çok ilgi göreni evde nikah şekeri işidir. 2013 evde nikah şekeri yaptıran yerler yazımızda da bu işi nereden bulacağınız hakkında bilgiler vereceğiz. Ev hanımları para kazanmanın yollarını arayıp duruyorlar. Bizlere gelen talepler doğrultusunda bizde onlara bu imkanı sunuyoruz. İster kendi iş ilanınızı ücretsiz olarak yayımlayın, isterseniz de size verdiğimiz iş ilanlarına iş başvurusu yaparak aramalarınızı sonuçlandırın. Her kadının kolaylıkla yapabileceği nikah şekeri işi, eşine destek olmak isteyen bayanlara iş kapısı oluyor. Şuanda sayısız ev hanımı evinde nikah şekeri yaparak para kazanıyor. Evinizde geçirdiğiniz boş vakitlerinizi değerlendirmek için mükemmel bir fırsat olan evde nikah şekeri işi, evden iş arayışlarınızı sonlandırmak için sizi bekliyor. Bu iş için biraz el becerisi ve sorumluluk gerekiyor. Bu özelliklere sahipseniz rahatlıkla bu işi yapabilir, güzel kazançlar elde edebilirsiniz. Yapmanız gereken sayfamızın altındaki yorum bölümüne iletişim bilgilerinizi ve deneyimlerinizi yazarak ilanınızı yayımlamaktır. Sonrasında evlere iş veren firmaların size ulaşmasını sağlamış olacaksınız. İşte sizin için bulduğumuz evde nikah şekeri yaptıran yerler :

EVDE GELİN ÇİÇEĞİ YAPACAK BAYANLAR ARANIYOR

Evde gelin çiçeği yaparak para kazanmak isteyen ev hanımları 0541 275 16 86 numaralı telefondan bize ulaşabilirler. Demet başı ücretlendirilecek bu iş için sürekli çalışacak olanlar alınacaktır.

EVLERE NİKAH ŞEKERİ İŞİ VERİLİR

Türkiye geneli evlere nikah şekeri işi verilecektir. Bizimle çalışmak isteyenler 0531 339 71 44 numaralı telefondan bize ulaşabilirler.

30 thoughts on “2014 evde nikah şekeri yaptıran yerler

  1. slm ben şükrü denizlide yaşıyorum eşim ve annem için evde iş imkanı istiyorum itina ile titizlikle işleriniz teslim edilir 05356005281

  2. manisada ikamet ediyorum.kendi annem basta olmak izere komsularimiza evde is imkani aramaktayim.caliskan insanlariz isten korkmayiz.evde yapilacak olan islerden haberdar olmak istiyoruz.

  3. Denizli de oturuyorum evde yapılabilecek işlere ihtiyacim var ararsaniz sevinirim.
    Tel : 05425897431

  4. İzmir de yaşıyorum ek iş yapmaya ihtiyacım var el becerim çok iyidir evime katkıda bulunmak istiyorum 05064982653 bu numaradan ulaşırsanız sevinirim

  5. İzmir de yaşıyorum ek iş yapmaya ihtiyacım var evime katkıda bulunmak istiyorum

  6. İzmir/Karşıyaka’da yaşıyoruz. Aldığımız işleri kalabalık bir ekiple kısa sürede, kaliteli bir şekilde teslim ediyoruz. İletişim için kurtburcak@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

  7. Mrb İstanbul avcılarda oturuyorum evimde yapabileceğim iş istiyorum.el sanatlarında oldukça yetenekliyimdir,nikah şekeri,davetiye,dantel,örgü,bebek aksesuarları,kına aksesuarları..her konuda işi temiz ve hızlı şekilde bitirip teslim ederim.yardımcı olursanız sevinirim.

  8. evde kına paketleme,nikah şekeri,mandal işi arıyorum istanbul göktürkte oturuyorum

  9. evde eşimin yapcagı seker el işi gibi işler arıyorum adım atakan 05464908014 arayan kişilere şimdiden tşk

  10. salihli de oturuyorum butik kurabiye yapıyorum.nikah,düğün,nişan bebek doğumu ve mevlüdü sevgililer günü,anneler günü, babalar günü kısaca özel olan hergünde.emel yaren facebook adresimden albümler kısmından fotğrflara bakabilirsiniz.(face kapağında mavi bebek kurabiye resmi var.)

  11. evde şekerişi yapmakistiyorumorduluyum acil ihtiyacım var
    telefon 05352830701

  12. Evımde yapacagım ışe ıhtıyacım var eşıme ewıme ek gelır olacak bebek ve cocuk bakımı
    herhangi ürün paketleme kına kürdan nikâh şeker mandal yapımı
    çehızlık ürünlerde yapılır dantel yazma gibi
    kayseri den 05434702868
    yazı herzamn geçerlıdır

  13. evde nikah şekeri ve davetiye katlama işi yapılır 4 kişilik bir aileyiz kütfen iletişime geçin.

  14. evde nikah şekeri ve davetiye katlama işi yapılır 4 kişilik bir aileyiz kütfen iletişime geçin.

  15. KÜTAHYA DA OTURUYORUM EVDE BENDE AILEME KATKIDA BULUNMAK ISTIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM el becerileri olarak facebook sayfamdan bakabilirsiniz ….havva sayar….

  16. ben nikah sekeri yapmak istiyorum gurubumuzda var biz cok ciddi bir gurup olarak bu işi istiyoruz kocaeli darıcada oturuyorum

  17. evde ek bır işe ıhtıyacım var bugüne kadar donen olmadı sız donersenız sevınırım

  18. İşe çok acil ihtiyacım var istanbul bahçelievlerdeyim her işi yapabilirim

  19. evimde dikiş nakış ve dntel hariç diger işleri yapabilirim.temiz disiplinli sorumluluk içinde işleriniz teslim edilir.

  20. Istanbul fatih te ikamet etmekteyim.el becerim vardır evime katkıda bulunmak istiyorum işlerinize talibim tecrubem mevcuttur iyi çalışmalar.

  21. konyada ikamet ediyorum elsanatlari mezunuyum evde kina paketleme nikah sekeri vb.tum islere elim yatkindir en kisa zamanda donmenizi rica ederim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir