2014 evlere iş yaptıranlar

2013 evlere iş yaptıranlar sayfamıza hoşgeldiniz. Son yılların en moda işlerinden biri olan evde yapılacak işler, oldukça rağbet görü ve görmeye de devam ediyor. Dışarı çıkamadığı için çalışamayan sayısız ev hanım evinden çalışarak para kazanmak istiyor. Bunun için bizlerde bu sayfamızda sizlere aradığınız  evde ek işi bulmanız adına yardımcı olmak istiyoruz. Evlere iş veren firmalar, işlerini yaptırmak için evden çalışacak bayanlar arıyorlar. Türkiye’nin her yerinde bu firmaları bulmak mümkün. Üstelik evde yapılabilecek işler kategorisi o kadar geniş bir yelpazeye sahip ki; evde mandal işi, evde nikah şekeri işi, evde kına paketleme işi bunlardan sadece bazılarıdır. Eğer siz de evde ek iş yapmak istiyorum diyorsanız veya evde çalışacak bayanlar arıyorum diyorsanız, sayfamız üzerinden iş ilanlarınızı ücretsiz ve üye olmadan yayımlayabilirsiniz. Her iki tarafın buluştuğu sayfamızda iletişim bilgileriniz sayesinde birbirinize ulaşmanız sağlanmaktadır. Üstelik çok kısa bir sürede aramalarınızı sonuçlandırabilirsiniz.

Evlere iş verenler ile irtibata geçmek en zor işlerden biridir. Ancak sayfamızda bu oldukça kolay bir hale gelmektedir. İlanlarınızı verdikten sonra firmaların sizinle irtibata geçmesini bekleyebilir, yada verilen ilanlara İŞ BAŞVURUSU yapabilirsiniz. Her iki şekilde de evde yapacağınız işi bulmanız mümkün. Fakat, firmaların en hassas oldukları konu, verilen işin zamanında teslim edilmesidir. Eğer zamanında teslim edemezseniz aldığınız işi unutun. Kesinlikle size iş verilmeyecektir. O yüzden, sorumluluk sahibi, titiz ve düzenli çalışan biri olmanız aranan özellikler arasındadır. Eğer bu niteliklere uyuyorsanız ve evden çalışmak da kararlıysanız, Türkiye’nin neresinde olursanız olun ilanlarınızı bırakabilirsiniz.

7 thoughts on “2014 evlere iş yaptıranlar

  1. arkadaşlar ben kaçtır yazıyorum geri dönen olmadı. inşallah bunda dönerler. yardımcı olursanız çok sevinirim. evde davetiye katlama yemek v.s işleri annemle yaparız ihtiyaç lütfen yardımcı olun lütfen

  2. ankara mamak bölgesinde ikamet etmekteyim elimden her iş gelir evde calısmak zorundayım ve gercekten ihtiyaç sahibiyim kına paketleme nikah sekeri yapımı karton katlama işi evde yemek işi vb. işleri yapabilirim işveren olarak bakan kişiler lütfen gerçekten ihtiyacım var . 05326659613 telefon numaramdan ulasabılırsınız .

  3. İstanbul kısıklıda oturuyorum. Evimde her türlü ev yemeği, meze, hamur işleri yapıp satmak istiyorum. 30 senelik tecrübeli ve becerikli ev hanımıyım.

  4. uzun süreli olarak aşcılık yaptım . yemek yapmayıseviyorum ve acil iş arıyorum.

  5. ben ankara keçiörenden nuray 35 yasında 4 tane cocuqum var evde yapabilecek işe cok ihtiyacım var bana en kısa zamanda dönerseniz sevinirim…ALLAHA emanet olun…. 0541 435 19 04

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir