2013 evlere paketleme işi verenler

Son zamanlarda evde paketleme işi yaparak para kazanan çok sayıda kişi bulunuyor. Paketleme işi çoğunlukla kına paketleme işi oluyor ve oldukça da basit bir iştir. Ev hanımları ek gelir sağlamak amacı ile oturdukları yerden kına paketliyorlar ve iş bitiminde paralarını peşin olarak alıyorlar. Hem yapımı kolay, hem de oldukça kazançlı olan kına paketleme işi, sizin de ek iş aramalarınızı sonlandırabilir. Oldukça zevkli olan bu işi günde sadece birkaç saatinizi ayırarak yapabilirsiniz. Evinizin işini bitirdikten sonra komşularınızla çayınızı yudumlarken, televizyondaki en sevdiğiniz diziyi izlerken paketleme işini yapmanız mümkün. 2013 evlere paketleme işi verenler sayesinde şimdiye kadar sayısız bayan bu imkandan yararlandı. Şimdi sıra sizde!

Evde paketleme işi için sizden istenecek tek şey, işi zamanında teslim etmenizdir. Eğer verilen işi zamanında teslim edemezseniz o iş size bir daha verilmez. O yüzden, sorumlulkl sahibi, titiz çalışan ve düzenli bir insan olmanız gerekiyor. Bütün bu saydığımız kriterlere sahipseniz bu iş olmuş demektir. Adıl zor olan, evlere paketleme işi veren firmalara ulaşmaktır. Birçok ev hanımının tek sıkıntısı olan bu sorun ise sayfamızda son buluyor. Eğer evinizde çalışarak para kazanmak istiyorsanız, yorum bölümünden iş ilanlarınızı vererek sesinizi firmalara duyurabilirsiniz. Eğe işveren iseniz, yine ilanlarınızı ücretsiz ve üye olmadan verebilir, iş arayanlara fırsat tanıyabilirsiniz. İlanlarınızı yayımlarken iletişim bilgilerinizi mutlaka ekleyiniz.

EVE PAKETLEME İŞİ VERİLİR

Evinden dışarı çıkmadan paketleme işi yapmak isteyen çalışkan ve titiz bayanlar boncukdantel@hotmail.com adresine mail atabilirler.

 

15 thoughts on “2013 evlere paketleme işi verenler

  1. Merhaba antalyada yasiyorum ewde paketleme nikah sekeri vb. Isler yapmak istiyoruz 5 kisiyiz sizi utandirmayiz. Lutfen yardimci olun. 0538 936 01 94.

  2. istanbul sarıyerde ikamet ediyoruz 70 kişilik kadromuzla evde her türlü iş yapılır.

  3. ist. maltepede oturuyorum üç çocuğuma bakıyorum şu an çok zor durumdayım evde paketleme mandal nikah şekeri gibi işler yaparım. SEMİH YENER EL SANATLARI KURSUNU BİTİRDİM acilen ararsanız sevinirim

  4. merhaba.ben istanbul/sancaktepe;de oturuyorum evimde paketleme işi arıyorum.kalem montajı,nikah şekeri,tavetiye katlama işide olur bana ulaşırsanız sevinirim.

  5. merhaba.ekibim var.her türlü işi yaparız.nikah şekeri,paketleme,kalem,yemek,dikiş,vs.geri dönerseniz sevinirim.istanbul -kartal 05448437291

  6. Ankarada titizlikle ve seri olarak her türlü paketleme ve el işini yapabilirim.

  7. İYİ GÜNLER KOCAELİ İSTASYON DA OTURUYORUM EV HANIMIYIM
    ELİMDEN BU TUR İŞLER GELİR..SİZDEN HABER BEKLİYORUM

  8. Merhaba BEN Hatice evde paketleme isi yapmak istiyorum elimden her is gelir isimi ozenlee yaparim kalem isciligi davetiye katlama nikah sekeri hazirlamasi vb. Evde yapilan her isi yaparim cevabinizi bekliyorum lutfen bana ulasin bekliyorum.. MANİSA /Akhisar

  9. EVDE PAKETLEME YA DA NİKAH ŞEKERİ İŞLERİNİ YAPARIM.ANTALYADA YAŞIYORUM HEM AİLEME DESTEK OLMAK HEM DE KİMSEYE MUHTAÇ OLMADAN YAŞAMAK İSTİYORUM. YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.

  10. Çok hızlı iş çıkarırım pişman olmazsınız.Ek işe ihtiyacım var.lütfen ulaşın

  11. benım ıkı cocugum var esıme yardım amaclı bende kına paketleme ısı yapmak ıstıyorum lutfen yardımcı olursanız sevınırım

  12. Evde paketleme ve benzeri ek is yapmak istiyorum konu hakkinda yardimci olurmusunuz tesekkur ederim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir