2014 Firmaların Staj Başvuruları

2014 Firmaların staj başvuruları başladı. 2014 yılında staj yapacak olanlar için staj iş ilanlarını yayınlamaya başlayan firmalar, bünyesinde çalıştırmak üzere stajyer arayışına devam ediyor. Bildiğiniz gibi özellikle yaz döneminde staj yapmak durumunda olan öğrenciler, staj imkanı sunan firmaları araştırıyorlar. Özellikle internet üzerinde bu tür iş ilanlarına rastlamak mümkün. Öğrencinin kariyerinde önemli bir basamak olan staj, aynı zamanda dersleri pratik yapmaya da yardımcı olmaktadır. Ancak, firmalar her zaman staj imkanı sunmuyorlar. Belli zamanlarda staj alımı yaparak öğrencilerin stajını yapmalarına olanak sağlıyorlar. Eğer sizde staj yapacaksanız doğru yerdesiniz. Sizler için 2014 firmaların staj başvurularını araştırdık ve sunuyoruz.

2014 yılı için firmaların staj başvuruları devam ediyor. İşte sizler için derlediğimiz bazı firmalar:

ASELSAN: Aselsan staj yapmak isteyenlere imkan tanıyan firmalardan biridir. 1 Mart-31 Mart 2014 tarihleri arasında staj başvurusu yapabilirsiniz. Başvurular internet üzerinden yapılacaktır.

ROKETSAN: Staj başvuruları 31 Mart 2014 mesai bitimine kadar kabul edilmektedir.Roketsan internet sayfası üzerinden staj başvuru formunu doldurarak Roketsan’da staj yapma şansı yakalayabilirsiniz.

BOSH: Bosh’da staj başvurularını kabul eden isimlerden biridir. 11 MART-1 MAYIS 2014 tarihleri arasında staj başvurunuzu yapabilirsiniz. Gerekli detaylar Bosh internet adresinde belirtilmiştir.

COCA-COLA: Türkiye’nin en büyük firmalarından biri olan Coca-cola staj başvurularını 13 Mayıs-30 Nisan 2014 tarihleri arasında kabul edecek. Coca-cola internet adresi üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

MERCEDES-BENZ: Başvurular 2 Ocak ile 2 Nisan 2014 tarihleri arasında yapılacak. Zorunlu staj yapacak olanlar alınacaktır. Ayrıca, Almanca bilen, 4 yıllık üniversitelerin en az 6. döneminde veya üstü sınıfta olmak ve meslek yüksek okulu 1. sınıfa veya son sınıfa geçmiş olmak gerekmektedir.

TOFAŞ: Başvurular 7 Mart-18 Nisan 2014 tarihleri arasında yapılacaktır.

TEİ: Tei her yıl staj başvurularını 1 Ocak ile 31 Mart tarihleri arasında kabul etmektedir. Sonuçlar ise Nisan ayında açıklanmaktadır.

VİKO: Viko’da staj yapmak isteyenlere imkan tanıyan bir firmadır. 15 Şubat ile 31 Mart 2014 tarihleri arasında staj başvuruları kabul edilecektir. Başvurular ise Viko internet adresi üzerinden yapılacaktır.

2014 yılında stajyer alımı yapacak olan firmalardan sadece bazılarını sizler için yayınladık. Staj detayları ve başvurusu için firmaların internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

1 thought on “2014 Firmaların Staj Başvuruları

  1. ADIM SOYADIM: MUHAMMET KANTAR
    NECMETTİN ERBAKAN ÜNÜVERSTESİNDE OKUYORUM OTOMOTİV BÖLÜMÜ 2 YILLIK OKUYORUMM İŞ SAHANIZDA STAJ YAPMAK VE STAJIM BİTTİKTEN SONRA ÇALIŞMAK İSTİYORUM MERSİN -ANAMUR luyum LİSEYİ MOTORLU ARAÇLAR BÖLÜMÜ OLARAK OKUDUM 5 YIL RENAULTTA ÇALIŞTIM VE STAJ YAPTIM

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir