2015 Yeni Kosgeb Destekleri

Kosgeb 2015 yılında iş kurmak isteyenlere ilk aşamasından son aşamasına kadar yenilenerek farklı destekler vermeye başlamıştır. İş kurmak için girişimciliği adım atmak isteyenler Kosgeb’in sağladığı destekleri araştırarak adım atabilirler.

Kosgeb tarafından düzenlenen eğitim ve kurslara baktığımız zaman girişimci vatandaşlara verilen destek paketlerini görebiliriz. Kosgeb kursları sayesinde girişimcilere ülkeleri için ne denli önem taşıdıkları ve iş dünyasına nasıl katılmaları ve ticaretin bir parçası olmaları gerektiği konusunda eğitimler verilmektedir. Başvuranlar gerekli eğitimleri aldıktan sonra destek almaya hak kazanmaktadır. Türkiye’nin her yerinden, il ve ilçe fark etmeden yapılan başvurular değerlendirilmekte ve eğitime alınmak üzere kişiler çağrılmaktadır. Eğitim sonunda kişiler, girişimci adayının sahip olması gereken özellikleri öğrenebilmekte ve kendinden emin bir şekilde iş kurma yoluna girebilmektedir.

Devlet destekli bu eğitim ve kurslar ücretsizdir. Bunların sonunda hibe veya geri ödemeli kredi şeklinde ekonomik destek paketleri verilmektedir. Kosgeb ile ilgili ayrıntılı bilgiye resmi sayfasından ulaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir