deniz harp okulu personel alımı

Kamu kurumlarında çalışmak isteyenler için bir duyuru daha yapıldı. Deniz harp okulu okutman olmak üzere iki adet personel alımı yapacağını duyurdu.

 Bunun için üniversitelerin İngilizce öğretmenliği bölümü ya da Amerikan kültürü ve edebiyatının İngilizce bölümünü bitirmiş olmanız gerekiyor. Başvurular 14-25 mayıs tarihleri arasında 09:00-16:00  saatleri arasında gerekli olan belgelerle beraber yapılabiliyor.Başvurular yabancı diller bölüm başk. Tuzla/İstanbul adresine şahsen yapılıyor.

18-36 yaş arası kişiler başvuru yapabiliyor. Başvuru yapabilmek için özgeçmişiniz, nüfus cüzdanı ve fotokopisi, vesikalık resim,diploma örneği,askerliğini yapmış olanlar için terhis belgesi veya örneği, yükseköğertim kurumunca düzenlenmiş olan ALES ya da KPDS sınavı sonuç belgesi isteniyor.

Başvurular 25 mayıs 2012 mesai bitimine kadar şahsen yapıldığı takdirde kabul ediliyor. Düzenlenen sınavlara girmişseniz eğer 70 ve üzeri bir puan almış olmanız gerekiyor. Deniz harp okulu personel alım süresi halen devam etmekte. Eğer İngilizceniz iyiyse siz de başvuru yapabilirsiniz. Alımlar sınavla yapılıyor. Sınav merkezi de deniz harp okulu komuanlığı Tuzla/İstanbul adresi sınavın yapılacağı merkez.

Gerçekleşecek olan sınav 19 haziran 2012 Salı günü saat 09:00’da başlayacak. Siz de başvuru yapmak ve daha fazla ilgi almak isterseniz  deniz harp okulu resmi internet sitesi www.dzkk.tsk.tr  ya da www.dho.edu.tr internet adreslerinden bilgi alabilir ve başvuru için gerekli işlemleri yapabilirsiniz.

İletişim numarası: 0216 395 26 30(dahili: 3070-3473-3573)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir