kara kuvvetleri komutanlığı sözleşmeli subay alımı 2012

Kara  kuvvetleri komutanlığı 2012 yılı için sözleşmeli personel alımı yapacaktır. Başvurular 27 nisan 2012-14 haziran 2012 tarihleri arasında yapılabilecektir.

Yapılan başvuruların internet üzerinden yapılacaktır. Posta ya da şahsen yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

 Sözleşmeli subay alımlarına kanunen henüz askerlik yapmamış olanlar, askerlik yapan yedek subay,kısa dönem erbaş ve terhis olanlar, erbaş ve erlerden askerlik sırasında ya da sonrasında en az 4 yıllık üniversite mezunu olanlar, silahlık kuvvetlerde sivil olarak çalışan memur ve işçi olan bay ve bayanlar başvuru yapabilirler.Lisan düzeyinde başvuracak olanların 27 nisan 1985 ve sonrası doğumlu olması gerekmektedir.

 Lisans üstü başvuruların 27 nisan 1980 ve sonrası doğumlu olması gerekmektedir. Başvuru yapacak adaylarda görev yapmaya engel teşkil edecek fiziksel aksaklık, vücut yarası, iz, dövme olmamalıdır. Belirtilen boy ve kiloda olunmak zorundadır. Başvuru yapacak adayların sevk edilecekleri askeri hastaneden sağlık raporu almaları gerekmektedir.

 Başvurular internet üzerinden www.kkk.tsk.tr adresinde yer alan ön başvuru formunu doldurarak yapılacaktır. Posta ve ya şahsen yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Ön başvurusu kabul edilen adaylar yazılı sınava gireceklerdir. Yazılı sınava girecek adaylar internette www.kkk.tsk.tr adresinde yayınlanacaktır. Yazılı sınav Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bolu, Çorlu, Denizli, Diyarbakır, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Isparta, İskenderun, İstanbul,İzmir,Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Manisa, Malatya, Osmaniye, Samsun, Sivas, Trabzon, Van, KKTC’de yapılacaktır

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir