TEV Yükseklisans(Master)- Doktora Bursları

TEV maddi imkanı bulunmayan, başarılı, milli duygularına, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı sağlam ve güçlü karakterli tezli bölümlerde okuyan master için 30, doktora için 35 yaşını aşmamış yükseklisans ve doktora öğrencilerine burs imkanı sunmaktadır.

TEV ÜSTÜN Başarı koşulları olarak belirlenen not ortalamaları alana göre belirlenmiş olup vakfı resmi sitesinde aranan niteliklerde ve eklenecek belgelerde detaylı duyurulmuştur.

Gerekli şartları tamamlayan master-doktora öğrencileri başvurularını internet üzerinden www.tev.gov.tr sitesinde yer alan başvuru formunu doldurarak, ekte yer alan ”TEV burslu Vicdani Yükümlülük Belgesi”ni çıktı alıp dolduracak ve ekenecek belgeri eksiksiz tamamlayıp Öğretim kurumlarına vererek başvurularını gerçekleştireceklerdir.

Komisyonca tev burs almaya hak kazanan öğrenciler yazı ile ve web sitesi üzerinden ilan edilecektir. tev Burs Ekim-Haziran ayları içerisinde ödenecek olup, yıl sonunda başarılarını belgeleyen öğrencilere öğrenimleri boyunca ve öğrenim yılı periyodlarında verilecektir. Normal öğrenim süresinin dolduğu sene, öğrenim bitimiyle kesilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir