Avivasa Ücreti

Ücret yönetimi ve yan faydalar sistemimizin ana girdilerini “ücret piyasası”, “kişisel performans” ve “çalışanlarımızın görev ve sorumlulukları” oluşturmakta olup çıktıları “baz ücret”, “değişken ücret” ve “yan faydalar”. Tüm çalışanlara sağlık sigortası, hayat sigortası, kurum katkılı bireysel emeklilik, öğle yemeği ve servis imkanı sağlanmakta. Görev ve makam gereği kapsamındaki çalışanlarımıza şirket aracı, cep telefonu ve internet bağlantısı verilmekte.
Çalışanlarımıza esnek yan haklar da sunuyoruz. Bireysel emeklilik ve hayat sigortası sektörünün kişiye özel ilk yan hak sistemi BUTİK, Nisan 2012’de uygulamaya geçti.
Çalışanlarımız BUTİK aracılığıyla;
• Özel sağlık sigortası paketinin teminatlarını değiştirebilir,
• Mevcut haklarını değiştirerek veya satın alarak avantajlı ek haklar alabilir (alışveriş çeki, teknoloji çeki vb.) veya bireysel emeklilik sözleşmelerine katkı yapabilir
• Veya yardım kuruluşlarına bağış yapabilir.
BT VE AKTÜERYADA İHTİYAÇ
Sigorta ve emeklilik sektöründe iş hayatına atılacak gençlere hangi alanları önerirsiniz?
Bireysel emeklilik, dinamik bir sektör olduğu için çalışanların mutlaka kendilerini geliştirmeye açık ve yenilikleri takip etmeyi seven kişiler olması gerekiyor. Bireysel emeklilik sektöründe başarılı olmak, sektörel bazda dünyada geliştirilen uygulamalar ile birlikte, mevzuat olarak yurt içinde gerçekleşen değişiklikleri de yakından izlemeyi gerektiriyor. Ağırlıklı olarak satış alanında işe alım yapılmakla beraber; Bilgi Teknolojileri, Aktüerya, Pazarlama ve Finans alanlarında çalışan uzmanlara sektörümüzde her zaman yoğun ihtiyaç bulunmakta.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir