C&A insan Kaynakları

2014 sosyal Büyümeyle birlikte medya yılı oldu işe alım arttı

C&A insan Kaynakları Yöneticisi Zeynep özmert. 2014 yılında sosyal medyanın iş hayatında çok etkin olduğunu, aktif bir şekilde sosyal medya kanallarını kullandıklarını belirtiyor.

CBP insan Kaynakları Yöneticisi Zeynep Özmen, içinde bulunduğumuz iş dünyası açısından sosyal medyanın yılı olarak aktarıyor. C&A olarak, sosyal medya alanındaki ilgili kanallar çalışma sürelerinde oldukça aktif ve efektif kullandıklarının önemine değiniyor.

Hedef gruba yönelik filtreleme oluşturuldu Sosyal medya dışında Değerlendirme Merkezi’nin, yine sektör açısından öne çıkan uygulamalar arasında yer aldığım dile getiren Zeynep Özmen, eğirimin de önemini vurguluyor. Özellikle, profesyonel eğitimcilerden aldık/an ‘Eğitimcinin Eğitimi” sonrasında, uygulamaları şirket içinde kendilerinin oluşturma gerektiğine karar verdiklerini ve bunu uygulamaya basladıklarını belirtiyor. 2014 yılı içinde sosyal medya aracılığı ile milyonlarca kişiye ulaşabildiklerini ifade eden Özmen, burada kritik olarak hedef gruplar bekledikderini bildiriyor. özmert ayrıca bu süreçte,”Hedef grup olarak belirlediğimiz profilleri yakalamak için farklı filtre yöntemlerini denedik” diyor.

Eğitim süreci artarak devam edecek önümüzdeki yıl bu yıl da olduğu Değerlendirme Merkezi ve Gelişim Merkezi uygulamalarına devam edeceklerinin önemine değinen örme. C&A bünyesinde bulunan her çalışan eğitimine önem verildiğini, 2015 yılında da sınıf eğitimleri ve işbası eğitimleri ile sürekli öğren MEB süresinin devam edeceğinin bilginin i veriyor. İnsan Kaynaklarının da çalışanların gelişimi büyük oranda destekleyeceğini aktarıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir