2015 Mercedes Benz Personel Alımı Planları

2015 için istihdam planları oluşturuluyor 
Mercedes-Benz Türk insan Kaynakları Müdürü Salih Ertör, 2015 yılı içinde yeni ihtiyaçlar ve projeleri dikkate alarak 200 kişilik yeni istihdam planını oluşturmaya başladıklarını söylüyor.
Salih Ertör, işe alımlarda adaylarda temel kriterlerin yanında yüksek motivasyon, farkındalık, etik davranışlara sahip olma, tutku, saygı, disiplin ve dürüstlükten oluşan şirketleriyle bütünleşik, yüksek performans kültürünün yanısıra aradıklarını bildiriyor. 
Mercedes istihdamı artıyor 2014 yılına yönelik oluştundan plana uygun şekilde ilerlediklerini belirten Ertör, “Stratejik Ar-Ge projelerimiz konusunda ana şirketimiz Daimler’in Mercedes-Benz Türk’e yeni proje ve sorundululdar aktarmaya devam etmesi mühendis ve uzman istihdamını artırdı. Daimler AG 2013 yılının 2. yarısında Mercedes-Benz Türk bünyesinde yetkili bir IT Merkezi kurdu. SAP & Rollout Shared ile 5AP altyapısına yönelik hizmetleri tek bir çatı altında toplayarak tüm dünyaya Türkiye’den hizmet sunma projesi kapsamında Proje Yönetimi, Tedarikçi Yönetimi, Test ve Migrasyon alanlannda çalışacak 100 ü aşkın IT uzmanı istihdamı planımız da başanyla neticelemnek üzere” diyor. 
Dengeli ve planlı istihdam önemli IK ekibi olarak çalışma prensiplerinin her zaman insan Kaynak ihtiyacı olan alanlara eğilip, uzun vadeli yönlendirmelerde bulunmak olduğunu belirtiyor. Bunun yanında tüm alanlarda nitelikli uzman ve yeni mezun kategorilerinde istihdamı dengeli ve plana uygun şekilde gerçekleştirmek olduğunu ifade eden Ertör, “2015 yılı içinde yeni ihtiyaçlar ve yeni projelerimizi dikkate alarak yaklaşık 200 kişilik yeni bir istihdam planım şimdiden oluşturmaya başladığımın ve planlama sürecimizin devam ettiğini memnuniyetle ifade etmek isteriz- diye ekliyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir